Portocale deshidratate

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea costurilor.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf.
Portocalele sunt deshidratate printr-un proces în care apa este îndepărtată din produs într-un proces special de uscare. Acest proces remarcabil concentrează gustul proaspăt, culoarea naturală și textura pastrandu-si de totodata valoarea nutritive.

 Aceste felii uscate de portocale sunt pur și simplu minunate pentru a le consuma ca chipsuri sau pentru a adăuga la băuturi, cum ar fi ceai. Au un gust și o aromă de citrice revigoranta. Împachetate cu vitamina C și antioxidanți, portocalele uscate sunt un plus de sănătate pentru dieta dumneavoastră. Ele sunt, de asemenea, ornamente superbe, parfumate pentru decorarea în jurul casei în timpul sărbătorilor.

Forme de prezentare : rondele

Cumpara Acum

About us

Oilya vă oferă o gamă largă de fructe și legume deshidratate, în conformitate cu cele mai exigente cerinte din lumea gastronomică.

Contact

Adresa: Rm. Valcea, Str. Calea Bucuresti, Nr. 239B, Jud Valcea

Telefon: 0787805663

Email: office@oilya.ro