Despre noi
Bine ati venit!

Super Foods Trading este o companie infiintata ca o alternativa sanatoasa la stilul de alimentatie modern si isi propune promovarea unui stil de viata echilibrat prin aducerea pe piata romaneasca a produselor alimentare sanatoase, la preturi convenabile.

Povestea noastra

Rondelele Yummy sunt o gustare naturală și ușoară, perfectă pentru toată lumea. Sunt preparate din orez brun de calitate superioară, pastrand valorile nutritionale exceptionale ale acestuia. Rondelele noastre sunt bogate în vitamine, minerale, fibre și carbohidrați buni. Deoarece nu conțin gluten, sunt recomandate persoanelor care suferă de boala celiacă. Ele sunt o alternativă mai sănătoasă la pâine și pot fi consumate între mese. Atunci când sunt combinate cu alte ingrediente, pot deveni un mic dejun sau o cină sănătoasă.

Despre noi

Cum sunt produse rondelele de orez?

În comparație cu vafelele coapte, rondelele de orez sunt produse prin simpla "expandare" a orezului - destul de asemănătoare cu prepararea floricelelor de porumb (popcorn). Orezul este introdus in matrite, asupra lui exercitanduse o anumita presiune si temperatura pentru o perioada foarte scurta de timp , ceea ce face ca el sa expandeze. Prin acest proces scurt de coacere, nutrienții sunt eliberați și devin mai digerabili pentru noi. În plus, această procedură provoacă gustul tipic de prăjit.

Detalii

Oferte speciale

Rondelele din Orez Brun Integral cu Semințe de Chia & Quinoa

Rondelele sunt făcute din orez brun integral, oferind organismului aceleași substanțe nutritive ca orezul natural.

Rondele din Orez Brun Integral cu Super Seminte

Puteti adauga brânză, carne rece sau pește, împreună cu niște legume și aveți o gustare sănătoasa.

Rondele din Orez Brun cu Hrisca , In & Chimen Negru

Rondelele noastre din orez brun integral sunt atât de delicioase încât le puteți mânca ca atare, fără nimic, chiar și între mese.

Produse noi

Prin deshidratarea fructelor si legumelor se reduce continutul natural de apa fara  distrugerea  tesuturilor sau deprecierea  valorii nutritive a produselor. Deshidratate, fructele si legumele au volum micsorat, greutate mai mica, valoare energetica sporita si pot fi usor utilizate, transportate iar conditiile de depozitare si pastrare se realizeaza cu reducerea costurilor.

Procesele noastre de uscare nu implică utilizarea de sare, conservanți, coloranți sau substanțe chimice. De asemenea, nu folosim parafină lichidă sau dioxid de sulf.
Portocalele sunt deshidratate printr-un proces în care apa este îndepărtată din produs într-un proces special de uscare. Acest proces remarcabil concentrează gustul proaspăt, culoarea naturală și textura pastrandu-si de totodata valoarea nutritive.

 Aceste felii uscate de portocale sunt pur și simplu minunate pentru a le consuma ca chipsuri sau pentru a adăuga la băuturi, cum ar fi ceai. Au un gust și o aromă de citrice revigoranta. Împachetate cu vitamina C și antioxidanți, portocalele uscate sunt un plus de sănătate pentru dieta dumneavoastră. Ele sunt, de asemenea, ornamente superbe, parfumate pentru decorarea în jurul casei în timpul sărbătorilor.

Forme de prezentare : rondele

Cumpara Acum

Newsletter