Despre noi
Bine ati venit!

Super Foods Trading este o companie infiintata ca o alternativa sanatoasa la stilul de alimentatie modern si isi propune promovarea unui stil de viata echilibrat prin aducerea pe piata romaneasca a produselor alimentare sanatoase, la preturi convenabile.

Povestea noastra

Rondelele Yummy sunt o gustare naturală și ușoară, perfectă pentru toată lumea. Sunt preparate din orez brun de calitate superioară, pastrand valorile nutritionale exceptionale ale acestuia. Rondelele noastre sunt bogate în vitamine, minerale, fibre și carbohidrați buni. Deoarece nu conțin gluten, sunt recomandate persoanelor care suferă de boala celiacă. Ele sunt o alternativă mai sănătoasă la pâine și pot fi consumate între mese. Atunci când sunt combinate cu alte ingrediente, pot deveni un mic dejun sau o cină sănătoasă.

Despre noi

Cum sunt produse rondelele de orez?

În comparație cu vafelele coapte, rondelele de orez sunt produse prin simpla "expandare" a orezului - destul de asemănătoare cu prepararea floricelelor de porumb (popcorn). Orezul este introdus in matrite, asupra lui exercitanduse o anumita presiune si temperatura pentru o perioada foarte scurta de timp , ceea ce face ca el sa expandeze. Prin acest proces scurt de coacere, nutrienții sunt eliberați și devin mai digerabili pentru noi. În plus, această procedură provoacă gustul tipic de prăjit.

Detalii

Oferte speciale

Rondelele din Orez Brun Integral cu Semințe de Chia & Quinoa

Rondelele sunt făcute din orez brun integral, oferind organismului aceleași substanțe nutritive ca orezul natural.

Rondele din Orez Brun Integral cu Super Seminte

Puteti adauga brânză, carne rece sau pește, împreună cu niște legume și aveți o gustare sănătoasa.

Rondele din Orez Brun cu Hrisca , In & Chimen Negru

Rondelele noastre din orez brun integral sunt atât de delicioase încât le puteți mânca ca atare, fără nimic, chiar și între mese.

Produse noi

Cimbrul este un arbust peren cu viaţă lungă, care creşte pe dealurile aride din preajma Mediteranei. Frunzele mici, verzi-cenuşii, cu marginile curbate în interior, acoperă ramurile subţiri ivite din tulpinile lemnoase.

Părţile utile ale cimbrului sunt frunzele şi peţiolele florilor, care se recoltează la începutul sezonului de înflorire şi se usucă cu grijă, ferite de soare. Cimbrul uscat se foloseşte la prepararea de infuzii, pulberi pentru capsule şi produse farmaceutice ca siropurile de tusei. Gustul cald şi înţepător şi aroma bogată a frunzelor fac din cimbru un condiment popular pentru o mulţime de preparate culinare.

Cumpara Acum

Rozmarinul (Rosmarinus officinalis, familia Labiatae, plantă mediteraneană, căreia îi place lumina și căldura) face parte din grupa plantelor aromatice, ce nu depășește înălțimi cuprinse între 100 – 150 cm; cu frunzulițe înghesuite pe tulpină, care înflorește în aprilie – mai, iar florile sunt de culori diferite în funcție de specie: fie albe, fie roșii închis sau albastre.

Această plantă se folosește ca și condiment savuros pentru mâncăruri sau diverse ciorbe frunzele uscate de rozmarin, însă planta întreagă poate oferi multiple beneficii pentru sănătate, având o gamă întreagă de întrebuințări.

Cumpara Acum

Newsletter